Teaser Audi Q8 – Nemţii se pregătesc să aducă pe lume cel mai frumos SUV

Autor: Marius Vișan 15 mai 2018 Știri auto

Audi hrăneşte încă o dată iluziile iubitorilor mărcii cu un teaser cu noul Q8. Schiţa arată doar spatele lui Q8, văzut din perspectiva. Acesta are un aspect robust dat de formele musculare şi de prizele de evacuare trapezoidale care se integrează în bara de protecţie. 

Sub aspectul său exterior, Q8 împărtăşeşte platforma cu modele precum Lamborghini Urus, Bentley Bentayga şi Audi Q7. Încă nu cunoaştem întreaga gamă de motoare, dar Q8 ar trebui să fie disponibil şi cu o opţiune hibridă plug-in E-Tron care ar combina un V6 turbo de 3,0 litri şi un motor electric pentru a produce un total de 438 cai putere şi 700 Newton-metri.

O baterie de litiu-ion de 17,9 kilowaţi i-ar permite o autonomie complet electrică de aproximativ 60 de kilometri. Mai târziu, o variantă RS ar putea apărea cu un motor biturbo de 4.0 litri V8 împrumutat de la Urus pentru o creştere a puterii de până la 650 CP. 

Audi Q8 va fi lansat luna viitoare la Shanghai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide