Teaser Concept Zagato BMW Z4 Roadster

Cei de la Zagato au făcut publică o primă fotografie oficială a conceptului Zagato BMW Z4 Roadster, model care va fi prezentat în premieră mondială la Pebble Beach Concours 2012.

Teaser Concept Zagato BMW Z4 Roadster Teaser Concept Zagato BMW Z4 Roadster

Din imagine se poate observa că roadster-ul va fi bazat pe BMW Zagato Coupe Concept, model prezentat în premieră la Concorso d’Eleganza Villa d’Este în luna mai a acestui an.

Din păcate nu au fost furnizate şi informaţii cu privire la acest nou concept ele urmând a fi date în cadrul Pebble Beach Concours 2012, concurs de eleganţă care va avea loc în perioada 16-19 august în California.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.