Teaser cu Ferrari Prototipo. Primele imagini cu supercarul pregătit de italieni - VIDEO

Ferrari Prototipo va fi prezentat oficial în Hong Kong pe 25 martie 2019.

Teaser cu Ferrari Prototipo. Primele imagini cu supercarul pregătit de italieni - VIDEO Teaser cu Ferrari Prototipo. Primele imagini cu supercarul pregătit de italieni - VIDEO

Ferrari a publicat un teaser video cu cel mai recent produs al diviziei de proiecte speciale. Acesta se numeşte Prototipo, şi va fi o maşină unicat. 

Din ceea ce arată videoclipul teaser, este evident că prototipul Ferrari va avea o caroserie îndrăzneaţă, semnificativ diferită de toate modelele ale Ferrari.

În ceea ce priveşte motorul lui Prototipo, acesta rămâne un mister, italineii fiind foarte discreţi în privinţa detaliilor. Se zvoneşte însă că va avea ceva în comun cu modelul LaFerrari.

Ferrari Prototipo va fi prezentat în Hong Kong la 25 martie 2019, la ora 16:00 ora României. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.