Teaser cu noul model Hyundai care va fi lansat pe piaţa din Europa - FOTO

Premiera mondială va avea loc în luna septembrie

Teaser cu noul model Hyundai care va fi lansat pe piaţa din Europa - FOTO Teaser cu noul model Hyundai care va fi lansat pe piaţa din Europa - FOTO

Hyundai dezvaluie prima imagine cu noul model al gamei, care va fi lansat pe piata din Europa.

Designul noului model, caracteristicile de siguranta si de conectivitate, precum si toate celelalte elemente se armonizeaza pentru a oferi o varianta adaptata diferitelor nevoi ale clientilor.

Premiera mondială va avea loc în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (IAA). Mai multe informaţii vor fi publicate în următoarele săptămâni.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.