Teaser cu noul Toyota FT-86

Toyota prezintă prima imagine teaser cu evoluţia concepului Toyota FT-86, concept lansat iniţial la Salolul Auto de la Tokyo 2009. Noul showcar va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011.

Teaser cu noul Toyota  FT-86 Teaser cu noul Toyota FT-86

Din imaginea teaser a noului Toyota FT-86 observăm că linia farurilor este ceva mai sus faţă de modelul prezentat la Tokyo, ceea ce ne spune că echipa de ingineri se străduiesc să dezvolte o capotă care să respecte normele de securitate pentru pietoni.

Oficialii Toyota au declarat că noul Toyota FT-86 prezintă foarte clar direcţia viitoarelor maşini sport a mărcii japoneze.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.