Teaser cu un nou concept la Geneva 2012: Pininfarina Cambiano

Noul concept al celebrei case de design italiene Pininfarina se numeşte Cambiano - dar, pentru moment, ne sunt oferite doar câteva detalii, pentru a spori misterul.

Conceptul Pininfarina Cambiano va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2012, dar, până atunci, casa de design italiană încearcă să ne stârnească puţin curiozitatea prin aceste imagini teaser.

Din video se observă că vorbim de un model coupe, chiar dacă oficialii se referă la Cambiano prin sintagma "sports sedan"... De asemenea, Pininfarina Cambiano promite câteva inovaţii tehnologice, în primul rând de ordin ecologic, dar şi în ce priveşte interacţiunea om-maşină, ca şi comunicarea cu exteriorul.

Un alt aspect important al lui Pininfarina Cambiano este că vorbim de un concept aniversar. Sunt celebraţi 30 de ani de la înfiinţarea Centro Stile din oraşul Cambiano, în 1982, precum şi 10 ani de la înfiinţarea centrului tehnologic Pininfarina (deoarece italienii nu se ocupă doar de design, ci şi de cercetarea soluţiior tehnice inovatoare din domeniul auto).

Aşadar, salonul primăverii ne aşteaptă cu o surpriză interesantă din partea casei de design italiene Pininfarina. Suntem foarte curioşi dacă sintagma "sports sedan" va da naştere unei noi nişe life-style, după ce "coupe-cu-4-uşi" a făcut ravagii...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.