Teaser de tuning pentru noul Porsche 911, de la SpeedART

Noul Porsche 911 este încă proaspăt, dar asta nu i-a împiedicat pe cei de la SpeedART să anunţe primii un program de tuning pentru Carrera S.

Teaser de tuning pentru noul Porsche 911, de la SpeedART Teaser de tuning pentru noul Porsche 911, de la SpeedART

Mulţi consideră că noul Porsche 911 este cea mai importantă premieră de la Salonul Auto Frankfurt 2011. Printre aceştia se numără şi tunerii de la SpeedART, care au anunţat deja primul program de tuning pentru coupe-ul german. În goana lor după cai-putere, cei de la compania germană de tuning s-au oprit direct la cea mai puternică versiune a coupe-ului Porsche, 911 Carrera S.

Deşi nu există foarte multe detalii în acest moment, putem spune cu siguranţă că Porsche 911 Carrera S a primit un upgrade de 35 CP peste puterea standard, ajungând la 435 de armăsari sub capota spate. Nici exteriorul nu a fost neglijat, deşi, la acest capitol, cei de la SpeedART au ştiut să se abţină de la experimente riscante de design. Noul Porsche 911 Carrera S a primit un splitter frontal discret, un set de praguri, precum şi noi jante, cu dimensiunea de 21 de inchi.

Fotografiile făcute publice de tuner nu ne lasă să vedem ce s-a petrecut cu spatele Porsche-ului 911 Carrera S, dar putem presupune că bara de protecţie a primit un difuzor de aer, dar şi că interiorul a primit o serie de îmbunătătiri. Rămâne de văzut ce a făcut SpeedART cu noul Porsche 911, până la capăt. iar prezentarea oficială a programului de tuning rezervat coupe-ului german va avea loc la Salonul de Tuning de la Essen, în noiembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.