Teaser Hyundai Veloster

Hyundai a dat publicităţii o primă poză teaser şi un VIDEO cu noul Hyundai Veloster. Coupe-ul va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Detroit 2011.

Cu doar căteva săptămâni înainte de lansarea oficială la Salonul Auto de la Detroit 2011, Hyundai dă publicităţii o poză şi un video teaser cu noul său coupe, Hyundai Veloster. Din păcate compania coreeană nu ne-a furnizat prea multe informaţii cu privire la noul coupe. Aflăm din clipul video că maşina va fi echipată cu injecţie directă de combustibil, cu dublu ambreiaj şi conexiune Bluetooh.

Mai multe poze şi informaţii vor fi făcute publice în aproprierea Salonului Auto de la Detroit 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.