Teaser Infiniti JX Concept

Infiniti a dat publicităţii prima imagine teaser al conceptului JX, care va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Pebble Beach Concours d'Elegance din 18.08.2011.

Teaser Infiniti JX Concept Teaser Infiniti JX Concept

Inspirat de Infiniti FX şi conceptul Etherea, Infiniti JX Concept, un crossover cu şapte locuri, prezintă linii agresive, dar în acelaşi timp linii elegante. Constructorul a anunţat că în următoarele şapte săptămâni va face public în fiecare zi de joi pe pagina de Facebook, noi poze cu Infiniti JX Concept.

Oficiali au declarat că noul concept va beneficia de un interior uimitor şi care va permite un acces facil la cel de-al treilea rând de scaune. În plus, maşina va fi echipată cu ultimele tehnologii, inclusiv tehnologii de telemetrie.

Modelul de serie va fi prezentat în premiră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, iar lansarea pe piaţă este programată pentru primăvara anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.