Teaser interesant pentru noua generaţie BMW Seria 3, care apare în 14 oct.

Mai este puţin până când bavarezii vor arăta lumii, în mod oficial, prin intermediul facebook, cea de-a 6-a generaţie BMW Seria 3. Prefigurată printr-un teaser elegant: iată care au fost primele cinci.

Modelul de clasă medie BMW Seria 3 este cel mai important pentru casa bavareză, atât prin prisma vânzărilor, dar şi datorită caracterului istoric - a fost, practic, prima berlină sportivă oferită publicului larg şi diversele generaţii BMW Seria 3 au influenţat generaţii întregi de fani ai maşinilor cu sigla alb-albastră.

Cea de-a 6-a generaţie BMW Seria 3 urmează să fie dezvăluită oficial publicului chiar pe facebook, în data de 14 octombrie. Adică peste foarte puţin timp. Iar cei de la departamentul de marketing s-au gândit la un teaser fără prea mult tam tam, dar de mare efect.

Oricum, poze spion cu maşina complet necamuflată a noului BMW Seria 3 au apărut deja pe internet, aşa încât vom fi doar pe jumătate surprinşi de imaginile oficiale. Însă generaţiile precedente rămân, cu siguraţă, foarte apreciate de toţi admiratorii mărcii. Iată-le în continuare:

BMW Seria 3 1975 de pe tare.ro

BMW Seria 3 1982 de pe tare.ro

BMW Seria 3 1990 de pe tare.ro

BMW Seria 3 1998 de pe tare.ro

BMW Seria 3 2005 de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.