Teaser la Audi A7

Audi A7 viitorul coupe cu patru uşi de lux de la Audi după ce s-a arătat olandezilor într-un mare ochi, pe post de teaser, acum vine într-unul al doilea din care aflăm că pe 26 se lansează oficial.

Audi A7 va fi prezentat oficial pe 26 iulie la ora 18, asta ne dă de înţeles Audi prin teaserul prezentat astăzi. Campania de prefaţare a noului model a demarat săptămâna trecută în manieră virtuală pe un site special dedicat olandez. Se dau şi ceva detalii superficiale despre acest model, dar doar pentru vorbitorii de olandeză. Oricum nu sunt informaţii vtiale. În schimb observăm că spatele are un design care aduce mai degrabă a seria 5 GT, decât a coupe cu patru uşi pur.

Acest model va fi prezentat în premieră, nu la Paris, ci în fieful ruşilor, la Salonul de la Moscova desfăşurat între 25 şi 29 august. Probabil germanii vor să le fure rapid ochii potenţialilor potenţi clienţi estici, urmând ca vesticii să vadă automobilul cu o lună mai târziu.

Click aici pentru o perspectivă 360 a teaserului Audi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.