Teaser nou pentru Dodge Viper

Americanii se pregătesc pentru marea premieră de pe 4 aprilie, cu o imagine ce dezvăluie parţial interiorul noului Viper.

Teaser nou pentru Dodge Viper Teaser nou pentru Dodge Viper

Salonul Auto New York se anunţă foarte interesant, iar una dintre premierele ce vor acapara toată atenţia la ediţia de anul acesta este mult aşteptatul Dodge Viper.

După o serie de teaser ce dezvăluiau foarte lacunar exteriorul maşinii, a venit timpul ca amercicanii să ne stârnească prin intermediul unei imagini-teaser a interiorului maşinii.

Acesta este fotografiat dinspre partea frontală a maşinii. Putem observa ornamentele din aluminiu, tapiţeria în două tonuri, dar şi forma aproape neschimbată a schimbătorului de viteze.

Noul Dodge Viper va continua să folosească uriaşul V10, pe care îl va cupla unei transmisii manuale cu şase rapoarte este una dintre cele mai aşteptate maşini ale momentului peste Ocean şi nu numai.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.