Teaser oficial BMW Seria 1 M Coupe

BMW Seria 1 M Coupe este cel mai „concentrat” model M creat vreodată, unul menit să livreze adrenalină pură într-un flacon mic. Iată cum e la bordul lui pe circuit.

BMW nu ne spune nimic despre cum merge sau cum arată viitorul BMW Seria 1 M Coupe, ci ne arată cum merge acest bolid de buzunar. După cum se poate observa, se anunţă o propunere foarte interesantă pentru cei care adoră sportivitatea în forma cea mai pură. Adică se prefigurează interpretarea modernă a apreciaţilor "ursuleţi" BMW M3 E30. Acum vedem şi un tur de circuit filmat de unul dintre inginerii care au avut ocazia să se afle la bordul viitorului sportiv BMW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.