Teaser oficial: Hyundai Genesis Coupe

Cu doar câteva luni înainte de lansarea oficială a modelului Hyundai Genesis Coupe facelift, programat pentru Salonul Auto de la Detroit 2012, cei de la Hyundai "scapă" pe blogul oficial două poze ale noului model.

Teaser oficial: Hyundai Genesis Coupe Teaser oficial: Hyundai Genesis Coupe

Privind cele două poze ne putem face o idee despre cum va arăta maşină. Cel puţin în partea fortală, Hyundai Genesis Coupe, "imprumută" foarte mult de la Hyundai Veloster. Se mai pot observa şi luminile de zi care vor utiliza tehnologia LED, acestea fiind integrate în proiectoarele de ceaţă.

În partea din spate, noul model a suferit modificări majore faţă de actualul model, fiind mult mai agresiv. Este foarte posibil să vedem şi modificări de ordin tehnic, însă momentan cei de la Hyundai nu au "suflat" nici o vorbă despre acest aspect. Rămâne pentru ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit 2012, să vedem dacă noul model prezintă şi modificări tehnice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.