Teaser oficial: Mini Coupe

Mini a prezentat primul teaser oficial al noului Mini Coupe, prefaţat de un concept, Mini Coupe Concept, care a fost făcut public, în 2009, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la primul Mini.

Teaser oficial: Mini Coupe Teaser oficial: Mini Coupe

Mini Coupe va fi propulsat atât de motoare pe benzină, cât şi diesel. Oferta propulsoarelor pe benzină va fi alcătuită dintr-o unitate aspirată de 1,6 litri de 122 CP şi o variantă turbo de 1,6 litri care dezvoltă 211 CP. În ceea ce priveşte motorizarea diesel, Mini Coupe va fi pus în mişcare de un motor de 2,0 litri care dezvoltă o putere de 143 CP şi un cuplu motor de 305 Nm disponibil într-o plajă de turaţii cuprinsă între 1.750 şi 2.700 rpm.

După cum era de asteptat Mimi Coupe va fi disponibil în variantele Cooper Coupe, Cooper S Coupe, John Cooper Works Coupe şi Cooper SD Coupe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.