Teaser oficial pentru Hyundai i.oniq

Coreenii sunt foarte harnici, în materie de concepte, iar noul lor show-car, ce se va numi i.oniq, pregătit pentru Salonul Auto Geneva 2012, este prefigurat de un teaser.

Teaser oficial pentru Hyundai i.oniq Teaser oficial pentru Hyundai i.oniq

Deşi mai sunt doar trei luni până la Salonul Auto Geneva 2012, cea mai importantă manifestare auto a primăverii, cei de la Hyundai s-au hotărât să ne facă un dar de Crăciun, sub forma unui teaser oficial, care dezvăluie foarte lacunar liniile unui viitor concept.

Maşina se va numi i-oniq şi este menită a reconfirma intenţiile limbajului de design "fluidic sculpture", sub semnul căruia satu şi liniile celor mai noi modele Hyundai de serie. Judecând după formele prezentate, i.oniq un shooting brake sau poate chiar un crossover.

Nicio altă informaţie nu a "transpirat" din partea coreenilor, în afară de faptul că maşina a fost concepută în cadrul centrului de dezvoltare Hyundai din Russelheim, Germania. Rămâne de văzut dacă i.oniq va fi o revoluţie de design sau doar un alt concept neînţeles.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.