Teaser oficial pentru noul Dodge Viper

Supercarul american se pregăteşte de o nouă generaţie, care este prefaţată de prima imagine teaser publicată de Dodge.

Teaser oficial pentru noul Dodge Viper Teaser oficial pentru noul Dodge Viper

Dodge Viper nu este destinat să intre în cartea de istorie a supercarilor americane, o nouă generaţie fiind în pregătiri. Dodge ne asigură de acest lucru, prin intermediul primei imagini de tip teaser, în care ne lasă să întrezărim partea frontală a viitorului Viper.

Deşi nu avem la dispoziţie prea multe detalii, putem observa o parte frontală masivă, şi plafonul cu forma tipică de Dodge Viper. Priza de aer de pe capotă aminteşte de vechiul Viper GTS, iar blocurile optice par să fi primit un sistem de lumini permanente pentru rularea pe timp de zi.

Noua generaţie a supercarului îşi va face intrarea triumfală la Salonul Auto New York de anul acesta, iar o noutate importantă va fi adoptarea sistemului de tracţiune integrală, ca urmare a înăspririi legislaţiei americane. De asemenea, este foarte probabil ca motorul V10 să primească o creştere a capacităţii cilindrice, până la 8,7 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.