Teaser oficial pentru noul Ram

Producătorul american de camionete pregăteşte un nou model, pentru Salonul Auto New York 2012. Vezi aici prima imagine de detaliu.

Teaser oficial pentru noul Ram Teaser oficial pentru noul Ram

Chiar dacă se spune că o poză face mai mult decât 1000 de cuvinte, următoarea imagine nu ne lămureşte foarte mult. Din contră, ne face să uităm ciudat la monitor.

Fotografia publicată de americanii de la, Ram fost model Dodge, devenit recent marcă de sine stătătoare, care afirmă că este vorba despre noul lor model. Acesta va fi lansat la Salonul Auto New York din luna aprilie. Singurul lucru descifrabil în poză este faptul că maşina va avea o grilă cromată.

Cu toate că nu se cunosc foarte multe detalii despre model, el va fi promovat pe internet prin difuzarea zilnică, începând cu 31 martie, a unei serii de teasere prin care vizitatorii sunt puşi să ghicească noi detalii. Nu ştim sigur la ce să ne aşteptăm, dar ne vom lămuri, odată cu salonul, unde va sosi modelul de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.