Teaser oficial pentru Subaru BRZ

După primele imagini ale lui BRZ STI Concept, japonezii publică un teaser cu prima imagine a versiunii sub care coupe-ul lor va intra în producţia de serie.

Teaser oficial pentru Subaru BRZ Teaser oficial pentru Subaru BRZ

Zilele trecute eram cu toţii martori ai imaginilor conceptului BRZ STI, pe care japonezii de la Subaru urmează să-l expună la Salonul Auto Los Angeles 2011. De data aceasta, însă, producătorul nipon a publicat o imagine oficială, un teaser al versiunii care va intra în producţia de serie, cu modificările de rigoare.

Avem o parte frontală revizuită, cu prize de aer mai mari decât cele ale conceptului şi cu proiectoare de ceaţă convenţionale. Dar nu numai detaliile estetice sunt parţial dezvăluite de japonezi. Aceştia promit un motor boxer de 2.0 litri şi tracţiune spate, adică un ingredient tipic Subaru, mixat cu o trăsătură tipică unui adevărat coupe sport. BRZ-ul de serie va debuta pe 30 noiembrie la Salonul Auto Tokyo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.