Teaser pentru Frankfurt 2011: prima poză cu noua Honda Civic

Autor: Oraan Mărculescu 31 aug. 2011 Știri auto
Teaser pentru Frankfurt 2011: prima poză cu noua Honda Civic

Din fericire, noua Honda Civic, generaţia care va fi comercializată în Europa, va păstra stilul neconvenţional al (încă) actualului model, cu o formă agresivă, portiere spate cu mânere disimulate şi un interior futurist şi dedicat, în special, tinerilor amatori de gadgeturi.

Până acum am văzut doar imagini cu un model de test camuflat, care ne-a făcut şi mai nerăbdători să vedem cum va arăta noua generaţie. Iată, însă, că japonezii continuă campania lor de teasing cu o primă imagine oficială a noii Honda Civic. Mai exact, un detaliu al stopurilor noii generaţii.

Din câte se poate observa pentru moment, noul Civic va avea stopuri cu un design mai elaborat şi mai agresiv decât al precedentei generaţii. Stopurile nu vor mai face parte integrantă dintr-o „baghetă” care traversează hyonul transversal, ca la actualul model, ci vor fi mai bine departajate.

Legătura între cele două blocuri optice va fi asigurată de o baghetă fină, care e, de fapt, al treilea stop central, care va prelua şi rolul unui mic eleron, deasupra geamului inferior al hayonului – idee întâlnită, de altfel, şi la modelul hibrid Honda Insight, dar într-o formă mai simplistă.

Cel mai probabil în următoarele zile japonezii vor mai da publicităţii şi alte detalii ale noii Honda Civic, înainte dezvăluirii oficiale cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide