Teaser pentru Nissan Hi-Cross Concept

Mai este puţin până la Salonul Auto Geneva 2012, iar japonezii ne surprind prin teaserul unui nou concept: Nissan Hi-Cross. Voi ce părere aveţi, prefigurează următoarea generaţie Qashqai sau un model total nou?

Pentru cei de la Nissan nu este suficient că, la Salonul Auto Geneva 2012, vor prezenta conceptul Nissan Invitation - care, fără doar şi poate, este un preview al următoarei generaţii Nissan Note. După ce, la Salonul Auto Detroit 2012, ne-au arătat conceptul care prefigurează noua generaţie Nissan Pathfinder, iată că la salonul elveţian ne mai aşteaptă o surpriză.

O surpriză care se ascunde nu doar în spatele unor imagini enigmatice, dar şi în spatele unui nume relativ ciudat: Hi-Cross. E adevărat, nu la fel de ciudat ca şi Qashqai, mai ales că reuşeşte să ne indice oarecum segmentul în care activează noul concept - cel al crossoverelor.

Imaginea nu ne dezvăluie mare lucru, dar se observă că e un model mai matur decât Qashqai, cu linii mai puţin efeminate şi o alură am putea spune dinamică. Din păcate, japonezii sunt zgârciţi cu orice altă informaţie, limitându-se la a declara că "Nissan is the undisputed leader in the crossover segment" şi "See how it is exploring ideas to expand its award-winning range".

Dacă ne gândim că Nissan Qashqai este, în acest moment, cel mai de succes model Nissan, nu doar pe piaţa europeană, este posibil ca noul Nissan Hi-Cross să fie un preview al următoarei generaţii Qashqai - însă acest lucru se va confirma sau infirma doar la Salonul Auto Geneva 2012. Important este că Nissan ne-a făcut curioşi, nu-i aşa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.