Teaser pentru Nissan Hi-Cross Concept

Autor: Oraan Mărculescu 27 feb. 2012 Știri auto
Teaser pentru Nissan Hi-Cross Concept

Pentru cei de la Nissan nu este suficient că, la Salonul Auto Geneva 2012, vor prezenta conceptul Nissan Invitation – care, fără doar şi poate, este un preview al următoarei generaţii Nissan Note. După ce, la Salonul Auto Detroit 2012, ne-au arătat conceptul care prefigurează noua generaţie Nissan Pathfinder, iată că la salonul elveţian ne mai aşteaptă o surpriză.

O surpriză care se ascunde nu doar în spatele unor imagini enigmatice, dar şi în spatele unui nume relativ ciudat: Hi-Cross. E adevărat, nu la fel de ciudat ca şi Qashqai, mai ales că reuşeşte să ne indice oarecum segmentul în care activează noul concept – cel al crossoverelor.

Imaginea nu ne dezvăluie mare lucru, dar se observă că e un model mai matur decât Qashqai, cu linii mai puţin efeminate şi o alură am putea spune dinamică. Din păcate, japonezii sunt zgârciţi cu orice altă informaţie, limitându-se la a declara că „Nissan is the undisputed leader in the crossover segment” şi „See how it is exploring ideas to expand its award-winning range”.

Dacă ne gândim că Nissan Qashqai este, în acest moment, cel mai de succes model Nissan, nu doar pe piaţa europeană, este posibil ca noul Nissan Hi-Cross să fie un preview al următoarei generaţii Qashqai – însă acest lucru se va confirma sau infirma doar la Salonul Auto Geneva 2012. Important este că Nissan ne-a făcut curioşi, nu-i aşa?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide