Teaser pentru Paris 2012: conceptul S-Cross va prefigura noul Suzuki SX4?

Cei de la Suzuki vor avea o noutate marcantă la Salonul Auto Paris 2012: conceptul S-Cross, care, pentru moment, ne este dezvăluit doar sub forma unei schiţe. Întrebarea care se pune acum este următoarea: prefigurează acest concept noua generaţie Suzuki SX4 sau anunţă un model complet nou?

Teaser pentru Paris 2012: conceptul S-Cross va prefigura noul Suzuki SX4? Teaser pentru Paris 2012: conceptul S-Cross va prefigura noul Suzuki SX4?

Suzuki SX4 putem spune că e cel care a dat tonul noului val al crossoverelor de clasă mică, fiind lansat pe piaţă în 2007 şi având un frate cu altă siglă, Fiat Sedici. Prin urmare, are deja 5 ani de existenţă, aşa încât se apropie momentul unui înlocuitor în 2013 sau 2014.

Înlocuitor care ar putea fi prefigurat de noul concept Suzuki C-Cross, de la Salonul Auto Paris 2012, care, pentru moment, este subiectul unei campanii de teasing, imaginile oficiale urmând a fi făcute publice în preajma salonului parizian.

Totuşi, oficialii japonezi ne dau câteva detalii despre acest concept, principalul atu lui C-Cross urmând a fi designul proaspăt, descris prin ”ecuaţia” Emotion x Quality x Aerodynamics. Designerii japonezi afirmă că liniile maşinii sugerează stabilitate şi soliditate, într-un pachet cu look clar de crossover.

Aşteptăm ca producătorul japonez să ne surprindă, deoarece modelul de serie bazat pe C-Cross va avea o viaţă grea în anii următori: Nissan Juke are un succes foarte mare, iar acum piaţa este asaltată şi de Opel Mokka şi fratele Chevrolet Trax, de noul Ford EcoSport sau de viitoarele modele Jeep şi Fiat (care vor împărţi aceeaşi platformă).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.