Teaser pentru Shanghai 2011: Buick Envision Concept

Despre Buick ştie toată lumea că e o marcă americană. Însă nu mulţi ştiu că vânzările cele mai bune le are în... China. De aceea, la Shanghai 2011 vom fi gratulaţi cu un concept nou, Buick Envision - iată prima poză teaser a acestuia.

Teaser pentru Shanghai 2011: Buick Envision Concept Teaser pentru Shanghai 2011: Buick Envision Concept

După cum anunţă General Motors China, noul concept Buick Envision prefigurează un SUV dedicat pieţei chinezeşti, fiind dezvoltat de Shanghai GM şi PATAC (Pan Asia Technical Automotive Center). Premiera acestuia va avea loc cu ocazia Salonului Auto Shanghai 2011, din luna aprilie a acestui an, însă, pentru moment, avem parte doar de o imagine-teaser.

De asemenea, oficialii ne mai "ademenesc" cu termeni precum design dinamic, fluid, tăcut şi confortabil sau exterior elegant şi sportivitate contemporană. Din punct de vedere tehnic, conceptul Buick Envision este echipat cu un avansat sistem de propulsie plug-in hibrid, nefiind menţionat dacă există vreo legătură tehnologică între acest concept şi Chevrolet Volt sau Opel Ampera.

De asemenea, interiorul lui Envision promite o pleiadă de noutăţi tehnologice, multe dintre acestea urmând a fi regăsite pe viitoarele modele de serie Buick. Însă mai multe detalii despre Buick Envision Concept vom afla în scurt timp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.