Teaser pentru Shanghai 2011: Subaru XV Concept

Subaru va fi prezent la Salonul Auto Shanghai 2011 cu VX Concept, pentru care ne oferă o imagine teaser. Din care nu este greu să deducem că este vorba despre viitorul Impreza VX.

Teaser pentru Shanghai 2011: Subaru XV Concept Teaser pentru Shanghai 2011: Subaru XV Concept

Săptămâna trecută, japonezii ne-au arătat prima imagine cu noua generaţie Subaru Impreza Sedan, o maşină total schimbată la nivelul designului faţă de actualul model. Dacă noua Impreza Sedan îşi va face debutul la Salonul Auto New York, iată că, în cealaltă parte a lumii, la Shanghai 2011, cei de la Subaru se prezintă cu VX Concept.

Din imaginea-teaser este destul de uşor de intuit că vorbim despre un crossover derivat chiar din noul Subaru Impreza şi care va înlocui actualul Subaru Impreza VX (fratele mai mic al lui Subaru Outback). Practic, prin XV Concept avem şi un preview al versiunii de caroserie hatchback în 5 uşi a noului Impreza.

Chiar dacă japonezii se feresc să ne dea alte detalii, este evident faptul că VX Concept va beneficia de tracţiune integrală AWD, precum şi de motoare boxer, în timp ce tratamentul exterior va miza mai mult pe look-ul de SUV decât o face modelul Impreza VX actual.

Prin noul Impreza VX, Subaru va ajunge la un număr de 4 crossovere în gamă, noul model alăturându-se lui Outback, Forester şi Tribeca.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.