Teaser pentru un concept surpriză bazat pe... noul Duster facelift: DeTour

Săptămâna aceasta Duster ajunge şi în Africa de Sud. Dar nu vorbim despre noul Duster facelift, ci despre un concept bazat pe acesta, care se anunţă foarte interesant!

Teaser pentru un concept surpriză bazat pe... noul Duster facelift: DeTour Teaser pentru un concept surpriză bazat pe... noul Duster facelift: DeTour

Pe 16 octombrie, Renault va dezvălui la salonul auto de la Johannesburg, din Africa de Sud, conceptul De'Tour - coincidenţă sau nu, în aceeaşi dată va fi lansată în mod oficial în România noua Dacia Duster facelift.

Din imaginea-teaser se observă uşor că acest concept De'Tour e bazat pe noul Duster facelift şi are un puternic rol de marketing, anunţând începerea comercializării SUV-ului autohton, dar cu siglă Renault, pe piaţa din Africa de Sud.

Atenţie, nu vorbim despre copierea conceptului DCross, prezentat în 2012 la Sao Paolo, în Brazilia, ci mai degrabă de un model care vine cu accesorii interesante, cum ar fi proiectoarele de ceaţă plasate imediat sub faruri sau jantele cu design special.

Suntem curioşi dacă modificările pe care le aduce acest concept Duster De'Tour urmează să fie regăsite într-un catalog de accesorii disponibile şi pentru modelul care se va vinde în curând la noi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.