Teaser - SsangYong Chairman

Dacă vă interesează o maşină cu pretenţiile unui S-Class sau Seria 7, dar la un preţ mult mai mic, s-ar putea ca viitorul SsangYong să fie o propunere interesantă.

Teaser - SsangYong Chairman Teaser - SsangYong Chairman
Teaser - SsangYong ChairmanModa pozelor teaser "scăpate" de constructori în presă şi pe internet este în vogă. Nu ştim dacă pentru viitoarea limuzină SsangYong Chairman va avea succesul scontat, deşi conceptul Wz Sedan de la Seoul, din primăvara lui 2007, este destul de interesant.

Însă marea problemă a coreenilor este legarea numelui SsangYong de lux şi... berline (deoarece marca este cunoscută în Europa datorită maşinilor de teren). Numai că principala piaţa externă vizată nu este Europa, ci America, unde limuzina se va baza pe serviciile unui V8 de 5,0 litri, cuplat la o cutie de viteze automată cu şapte rapoarte. Cu alte cuvinte, un concurent destul de neaşteptat pentru ambiţiosul Hyundai Genesis V8.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.