Teaser Subaru BRZ

Cei de la Subaru au dat publicităţii o imagine teaser a noului concept BRZ, pe care firma japoneză îl va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.

Teaser Subaru BRZ Teaser Subaru BRZ

Conceptul dezvoltat împreună cu Toyota se anuntă a fi unul tehnologic. Iniţialele BRZ ale conceptului vin de la "Boxer Rear-drive Zenith", iar denumirea întreagă a conceptului care va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 este SUBARU BRZ PROLOGUE - BOXER Sports Car Architecture II. Maşina se doreşte a transpune chintesenţa maşinilor sportive Subaru.

Mai multe informaţii legate de acest concept vor fi făcute publice la Salonul de la Frankfurt 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.