Teaser Subaru Concept la Salonul Auto de la Los Angeles 2010

Subaru va lansa la Salonul Auto de la Los Angeles un Concept. Japonezii au dat publicitaţii doar un teaser cu acest nou prototip.

Teaser Subaru Concept la Salonul Auto de la Los Angeles 2010 Teaser Subaru Concept la Salonul Auto de la Los Angeles 2010

Odată cu lansarea noului Subaru Concept, japonezii vor lansa şi un nou curent, filosofie, denumită foarte sugestiv "Confidence in Motion". Din păcate oficiiali nu au furnizat nici o informaţie legată de acest concept, dar cum se poate distinge din silueta pozei teaser, vom vedea un sedan sport, probabil va fi conceptul care prefigurează noul Subaru Impreza.

Este foarte posibil ca maşina să propună o motorizare hidridă, dar aceste aspecte le vom afla cu certitudine în apropierea Salonului Auto de la Los Angeles 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.