Teaser Subaru XV pentru Frankfurt 2011

Subaru va etala la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 noul crossover XV.

Teaser Subaru XV pentru Frankfurt 2011 Teaser Subaru XV pentru Frankfurt 2011

Subaru are planuri mari pentru Salonul Auto de la Frankfurt 2011. Deja a anunţat premierea mondială a conceptului BRZ, iar doar la câteva zile distanţă de prezentarea teaserului pentru conceptul BRZ, compania japoneză ne mai arată încă unul. De această dată vorbim despre o maşină de serie, un nou crossover, model care vine să întărească oferta producătorului. Vorbim despre Subaru XV.

Practic este vorba despre un Subaru Impreza hatchback cu o gardă la sol mai mare, conform conceptului prezentat la Salonul Auto de la Shanghai. Potrivit comunicatului de presă, maşina va beneficia de ultima generaţie de propulsoare, de transmisie integrală şi de controlul dinamic al coroseriei (Subaru Dynamic Chassis Control Concept).

Singurele informaţii concrete pe care cei de la Subaru le divulgă sunt cele legate de dimensiunile maşinii, astfel Subaru XV va avea o lungime de 4.450 mm, o lăţime de 1.780 şi o înălţime de 1.570 mm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.