Teaser video oficial la Audi R8 facelift

Cei de la Audi celebrează a cincea aniversare a supercarului R8, printr-un teaser video care anunţă facelift-ul acestuia pentru 2013

Se pare că noul Audi R8 îşi va schimba înfăţişarea pentru anul 2013, când se va putea "lăuda" cu blocuri optice restilizate şi spoilere desenate mai agresiv. Sub capotă modificările vor interveni atât asupra motorului V8 de 4.2 litri care va dezvolta o putere de 450 CP, cât şi a propulsorului V10 de 5.2 litri primind 15 CP în plus, ajungând la 540 CP. Zvonurile mai spun că şi transmisia semiautomată R-tronic va fi înlocuită cu una S-tronic cu 7 trepte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.