Teaser VIDEO pentru BMW Seria 2

Dacă BMW Seria 4 i-a luat deja locul lui BMW Seria 3 Coupé, a venit timpul ca Seria 1 Coupé să fie înlocuit de BMW Seria 2, model care beneficiază de un video-teaser din partea bavarezilor.

Teaser VIDEO pentru BMW Seria 2 Teaser VIDEO pentru BMW Seria 2

În timp ce fanii au populat de ceva vreme internetul cu studii de design pentru BMW Seria 2 235i sau BMW M2 Cabrio, BMW a publicat primul videoclip-teaser cu BMW Seria 2.

Deşi imaginile nu oferă detalii despre aspectul maşinii, filmuleţul comunică 25 octombrie ca dată oficială de lansare a modelului bavarez. Ca motorizare, BMW Seria 2 va oferi un propulsor turbo pe benzină, de 2 litri şi 240 CP în versiunea 228i şi un benzinar de 3 litri şi 322 CP pentru M235i.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.