Teasere pentru noua KIA Cerato / Forte - oare va fi KIA Ceed Sedan în Europa?

Noua generaţie KIA Forte ni se dezvăluie încetul cu încetul în mai multe episoade ale campaniei de teasing ”aruncată” pe internet de producătorul coreean. Suntem curioşi, totuşi, dacă acest model va debarca din nou în Europa.

Teasere pentru noua KIA Cerato / Forte - oare va fi KIA Ceed Sedan în Europa? Teasere pentru noua KIA Cerato / Forte - oare va fi KIA Ceed Sedan în Europa?

Numele KIA Cerato nu s-a bucurat de succes pe plan european, iar apariţia lui KIA Ceed a făcut uitat acest eşec. Însă Cerato s-a vândut pe alte pieţe cu denumire Forte, iar în 2011 KIA Forte a fost cel mai vândut model de pe mapamond al coreenilor, cu aproape o jumătate de milion de exemplare comercializate.

Aşa încât nu e de mirare că noua generaţie KIA Forte (sau K3 în Coreea) a devenit foarte importantă pentru constructorul coreean, care îi acordă o atenţie deosebită. După schiţele oficiale dezvăluite acum câteva zile, iată că a venit rândul unor fotografii-teaser foarte interesante.

După cum se poate observa, vorbim, practic, de un văr bun al sedanului Hyundai Elantra, dar care în locul rotunjimilor propune muchii mai abrupte şi un stil mai agresiv, chiar puţin mai sportiv.

Noua KIA Cerato / Forte preia platforma tehnică a lui KIA Ceed, deci se naşte firesc întrebarea dacă acest nou model nu va fi propus şi pe piaţa europeană - unde Ceed vine cu trei versiuni de caroserie: hatchback în 5 uşi, break şi, în curând, hot-hatch-ul Pro Ceed.

Dacă acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil ”Ceed-ul sedan” ar urma să fie inaugurat pe piaţa europeană undeva în a doua jumătate a anului 2013, după debutul pe principalele pieţe din afara Europei a lui KIA Cerato / Forte.

Voi ce credeţi:

AR FI O IDEE BUNĂ LANSAREA ÎN EUROPA A LUI KIA CERATO / FORTE?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.