Tehnologie

Prezent deja pe multe modele ale concurenţei, sistemul este îmbunătăţit de producătorul japonez prin adăugarea unei mişcari în faţă şi a spătarului scaunului.

Tehnologie Tehnologie

Tehnologia va fi implementată în cel mai scurt timp pe toate modelele Toyota şi va avea ca scop principal reducerea şocului resimţit de şofer în cazul unei coliziuni din spate. Astfel, când nefericitul accident s-a produs, atât tetierele cât şi spătarul scaunului se deplasează foarte rapid în faţă pentru a scurta drumul de revenire al capului de pe urma şocului, evitând practic leziuni ale coloanei vertebrale. Sistemul detectează automat atunci cand există presiune aplicată pe scaun de la greutatea unui pasager iar în timpul unei coliziuni se declanşează automat. Potrivit studiilor efectuate de cei de la Toyota, noul sistem reduce riscul vătămărilot corporale cu până la 20% comparativ cu tehnologia aplicată de concurenţă.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.