Tehnologii noi

Mercedes oferă un nou sistem de detectare a maşinilor aflate în unghiul mort, pentru modelele S-Class şi CL-Class.

Tehnologii noi Tehnologii noi
Sistemul utilizeată o serie de şase senzori cu rază scurtă, montaţi în spoilerul faţă şi spate, monitorizând zonele stânga/dreapta, acoperindu-se în acest mod ungiurile moarte ale maşinii. Dacă sistemul detectează o maşină în punctul mort, atunci apare pe oglinda retrovizoare exterioară un simbol roşu care îl avertizează pe şofer. Dacă acesta ignoră sau nu observă semnul şi semanlizează pentru schimbarea benzii, semnul începe să clipească, fiind însoţit şi de un semnal sonor în habitaclu.

Sistemul poate fi comandat ca şi opţionale, fiind însoţit de alte sisteme bazate pe senzori, cum ar fi DISTRONIC PLUS (sistem de proximitate), Brake Assist PLUS, PRE-SAFE(sistem de asistenţă la frânare şi parcare). În Germania acest pachet poate fi achiziţionat la un preţ începâd de la 2.594 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.