Telefon Audi TT

Telefonul mobil în forma unui Audi TT este produs în China, dar nu în una din fabricile grupului Volkswagen, având din păcate şi forma precedentei generaţii de coupe german.

Telefon Audi TT Telefon Audi TT
Evident, pentru acest lucru există o explicaţie, plagiatorii chinezi neavând bani pentru plata drepturilor de autor pentru designul noului model. Sau poate nu. Dar asta se pare să nu deranjeze patronii de magazine on-line care au deja la vânzare modelul pentru un preţ de aproximativ 110 euro.

La aceşti bani producătorul oferă un ecran color de 2 inch cu 260.000 de culori, o memorie internă de 1 GB, cameră foto de 1,3 MP, player MP3 şi MP4, funcţie Bluetooth şi o baterie de 2600 mAh.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.