Tentativă de Ferrari chinezesc: JAC S11

Ultima creaţie a celor de la JAC, cunoscuţi pentru copia lui Ford F-150, este un cocktail de elemente preluate de la mai toate supercarurile de pe piaţă.

Tentativă de Ferrari chinezesc: JAC S11 Tentativă de Ferrari chinezesc: JAC S11

Poate că numele JAC nu spune mare lucru, dar cu siguranţă mulţi îşi amintesc încă de clona nereuşită, realizată anul acesta după Ford F-150. Se numeşte JAC 43R, iar creatorii ei revin în forţă cu o nouă maşină.

De data aceasta, însă, avem de-a face cu un supercar chinezesc pe cinste, a cărui sursa de inspiraţie ar putea fi găsită în orice alt potenţial competitor de pe piaţă. Astfel, partea frontală pare o parodie după Lotus Esprit, în timp ce portierele şi prizele laterale de aer aduc izbitor cu cele ale lui Audi R8.

Oglinzile retrovizoare sunt de inspiraţie Lamborghini, în vreme ce la interior predomină un aer Ferrari. Spatele este şi el realizat în ton cu liniile etalate de Căluţul Cabrat, dar dacă stopurile seamănă cu acelea ale lui Enzo, spoilerul pare luat de pe California. Aşadar, vi se pare atrăgător supercarul asiatic?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.