Tentativă de jaf ca-n Evul Mediu pe E85. Poliţia patrulează zi şi noapte în zonă, dar e depăşită - FOTO

Bărbatul a povestit pe Facebook cum era să fie prădat ...

Tentativă de jaf ca-n Evul Mediu pe E85. Poliţia patrulează zi şi noapte în zonă, dar e depăşită - FOTO Tentativă de jaf ca-n Evul Mediu pe E85. Poliţia patrulează zi şi noapte în zonă, dar e depăşită - FOTO

Mihai Razvan Moraru a povestit pe Facebook cum era să fie prădat de hoţi pe drumul european E85. Da, şi noi când am verificat ultima oară ne aflam în anul 2018, şi nu credeam că hoţii acţionează ca în Evul Mediu: ies din pădure şi îi atacă pe cei care trag pe dreapa. Ei bine, ne-am înşelat. 

Bărbatul a relatat cum ieri, în timp ce se întorcea din vacanţă pe E85, a oprit în dreptul pădurii Sineşti pentru a face o pauză de condus. După puţin timp şi-a dat seama că din pădure a ieşit un grup de oameni care s-au apropiat de maşină. Omul a înţeles ce i se pregăteşte aşa că a plecat cât a putut de repede. În timp ce se îndepărta de locul cu pricina a sunat la 112, iar oamenii legii i-au confirmat că a fost victima unei încercări de jaf.

Culmea este că în acel loc, cu ceva timp în urmă, stătea maşina cu radar a Poliţiei. 

Întreaga poveste o puteţi citi mai jos: 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.