Tesla estimează vânzări record pentru modelul S

Producătorul american Tesla susţine că modelul S a depăşi vânzările modelului Roadster foarte repede şi că există posibilitatea ca lansarea acestuia să vină mai devreme decât se aştepta.

Tesla estimează vânzări record pentru modelul S Tesla estimează vânzări record pentru modelul S

Tesla a adunat datorii de sute de milioane de dolari în ultimii ani şi unii "cârcotaşi" deja vedeau constructorul american intrând în faliment. Tesla a anunţat recent că modelul S se va lansa cel mai probabil mai devreme decât se preconiza (fără a da o dată exactă) şi că la sfârşitul anului va începe să ramburseze o parte din datoriile acumulate în ultimii ani.

Oficialii Tesla susţin că modelul S va avea vânzări peste aşteptările lor şi va deveni rapid cel mai vândut model al producătorului american, depăşind modelul Roadster. Una dintre cele mai mari probleme ale unui vehicul electric este autonomia foarte mică, dar constructorul din Silicon Valley anunţă cifre uimitoare pentru Tesla S. Modelul S poate parcurge, după spusele oficialilor, între 400 şi 500 km cu o singură încărcare a bateriilor la o viteză cuprinsă între 80 şi 120 km/h. Mai mult decât atât, constructorul american susţine că Tesla S poate parcurge o distanţă de pănă la 650 km cu o singură încărcare adoptând un stil de condus ecologic şi va oferi un premiu pentru primul şofer care reuşeşte acest lucru.

Tesla anunţă aceste performanţe pentru modelul echipat cu un set de baterii ce produce 85 kW/h. Producătorul american va pune la dispoziţia viitorilor clienţi şi alte surse de energie electrică, de 60 şi 40 kW/h, acestea fiind mai ieftine. Nu se ştie data exactă a lansării modelului S, dar oficialii Tesla susţin că acest model va revoluţiona automobilul electric oferind performanţe uimitoare şi emisii de CO2 egale cu zero.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.