Tesla făcea maşini şi în 1973. Cum arăta modelul 312 - FOTO

Un american pasionat de maşini Tesla a fost surprins să găsească pe internet ...

Tesla făcea maşini şi în 1973. Cum arăta modelul 312 - FOTO Tesla făcea maşini şi în 1973. Cum arăta modelul 312 - FOTO

 


Un american pasionat de maşini a fost surprins să găsească pe internet un afiş vechi cu Tesla Model 312 din 1973. Din momentul în care a văzut imaginea rară cu acest model, şi-a dat seama că trebuie să o aibă. Aşa că a cumpărat-o pentru un preţ de 450 de dolari, conform site-ului Jalopnik.com.

Grila de mărime potrivită şi spatele bine proporţionat a lui Model 312, precum şi liniile ”curate” fac ca maşina să fie recunoscută cu uşurinţă ca aparţinând celor de la Tesla, şi demonstrează continuitatea din punct de vedere al designului, pe care americanii au avut-o de-a lungul timpului. 

Este, de asemenea, este uimitor să vedem vechiul standard al punctului de încărcare al maşinii din acea epoca, acesta fiind asemănător cu cel al maşinilor de spălat sau uscătoarelor. Mulţi şoferi au economisit ceva bani cumpărând piese de la magazinul de electrice în loc de scumpe cele marca Tesla.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.