Tesla Model 3 va avea o versiune 4X4, cu două motoare

Model 3 stă la baza planurilor de extindere ...

Tesla Model 3 va avea o versiune 4X4, cu două motoare Tesla Model 3 va avea o versiune 4X4, cu două motoare

Începând din luna iulie, Tesla va începe să producă o versiune a lui Model 3 cu tracţiune integrală, cu două motoare, susţine Elon Musk.

Model 3 stă la baza planurilor de extindere ale Tesla, iar creşterea producţiei a fost întârziată de problemele de fabricaţie. La o conferinţă organizată recent, Tesla a menţinut obiectivul de a ajunge la o producţie de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână, până la sfârşitul trimestrului al doilea.  

Tesla a suspendat temporar producţia automobilului de serie Model 3, cel puţin a doua oară în ultimele două luni, după ce Elon Musk a recunoscut greşelile care afectează procesul de fabricaţie a celui mai important vehicul al companiei Compania a informat angajaţii că pauza va dura 4-5 zile.

Un purtător de cuvânt al Tesla a făcut referire la o declaraţie oferită luna trecută, când Bloomberg News a relatat că producţia Model 3 a fost oprită în perioada 20-24 februarie.

Producătorul auto a anunţat atunci că a planificat perioade de pauză la fabrica de vehicule şi la cea de baterii, pentru a îmbunătăţi automatizarea şi a elimina blocajele. 

Sursă: Adevărul.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.