Tesla Model 3 va avea o versiune 4X4, cu două motoare

Tesla Model 3 va avea o versiune 4X4, cu două motoare

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Începând din luna iulie, Tesla va începe să producă o versiune a lui Model 3 cu tracţiune integrală, cu două motoare, susţine Elon Musk.

Model 3 stă la baza planurilor de extindere ale Tesla, iar creşterea producţiei a fost întârziată de problemele de fabricaţie. La o conferinţă organizată recent, Tesla a menţinut obiectivul de a ajunge la o producţie de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână, până la sfârşitul trimestrului al doilea.  

Tesla a suspendat temporar producţia automobilului de serie Model 3, cel puţin a doua oară în ultimele două luni, după ce Elon Musk a recunoscut greşelile care afectează procesul de fabricaţie a celui mai important vehicul al companiei Compania a informat angajaţii că pauza va dura 4-5 zile.

Un purtător de cuvânt al Tesla a făcut referire la o declaraţie oferită luna trecută, când Bloomberg News a relatat că producţia Model 3 a fost oprită în perioada 20-24 februarie.

Producătorul auto a anunţat atunci că a planificat perioade de pauză la fabrica de vehicule şi la cea de baterii, pentru a îmbunătăţi automatizarea şi a elimina blocajele. 

Sursă: Adevărul.ro

 Comentarii
Inchide