Tesla Model S P85D mai face o victimă: un dyno inocent. VIDEO

Oamenii îşi duc maşinile la dinamometru ca să vadă cât de puternice sunt. Şi nu e nimic greşit în asta, doar că s-ar putea ca, la un moment dat, să se strice ceva: fie maşina, fie dinamometrul.

Tesla Model S P85D mai face o victimă: un dyno inocent. VIDEO Tesla Model S P85D mai face o victimă: un dyno inocent. VIDEO

Tesla Model S P85D, adică varianta cea mai puternică a berlinei electrice americane, se laudă cu nu mai puţin de 700 CP şi 931 Nm. Sunt valori uimitoare, dar asta nu e toată povestea, fiindcă motoarele electrice (unul pentru puntea faţă şi unul pentru puntea spate) livrează tot ce au mai bun încă de la prima apăsare a pedalei de acceleraţie (spre deosebire de motoarele termice, care trebuie să fie în plaja de turaţii ideală).

După ce s-a luat la trântă cu multe supercaruri, Tesla Model S P85D a reuşit să pună la respect o maşinărie care nu pleacă nicărieri: un dinamometru. Mai exact, cuplul uriaş, livrat instantaneu, a reuşit să rupă una dintre curelele folosite la instalaţie.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.