Tesla Model S primeşte un upgrade. 0-100 km/h în mai puţin de 3 secunde

Doar pentru că este o maşină electrică nu înseamnă că nu are ambiţie în lupta timpilor 0-100 km/h. Tesla Model S primeşte un nou mod de operare: Ludicrous

Tesla Model S primeşte un upgrade. 0-100 km/h în mai puţin de 3 secunde Tesla Model S primeşte un upgrade. 0-100 km/h în mai puţin de 3 secunde

Nu ştim dacă a venit cineva vreodată cu un nume mai inspirat decât cel pe care l-a primit noul mod de operare pentru Tesla Model S: Ludicrous. Adică ridicol. Dar va fi şi mai violent decât modul Insane, exemplificat mai jos:

Pentru că upgradeurile pe care le primeşte Tesla Model S o transformă într-un drag racer electric. Model S poate fi echipat cu o baterie de 90 kWh upgradată, care-i asigură un plus de autonomie de 24 de kilometri.

În cifre de performanţă, cei 24 de kilometri în plus sunt echivalenţi sprintului 0-100 km/h în doar 2,8 secunde. Asta înseamnă mai repede decât majoritatea supercarurilor care îţi vin în minte acum. Şi este, în continuare, un sedan de clasă mare. Electric.

Apropo, în cazul în care numele de LUDICROUS SPEED îţi aminteşte ceva, să ştii că e vorba de o referinţă din Spaceballs. Dar tu ştiai asta, nu?

Desigur, şi preţul upgradeului este unul pe măsură de impresionant: 10.000 $.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.