TESLA pregăteşte venirea în Europa. Ce ţară preferă Elon Musk

Aşa-numitele „Gigafactory” sunt fabrici unde vor fi produse maşini şi baterii.

TESLA pregăteşte venirea în Europa. Ce ţară preferă Elon Musk TESLA pregăteşte venirea în Europa. Ce ţară preferă Elon Musk

În căutarea unei potenţiale zone pentru o fabrică în Europa, Tesla a examinat zone din statul german North Rhine-Westphalia. De asemenea, reprezentanţii Tesla au inspectat posibile zone din Saxonia Inferioară, care are graniţă cu Olanda, transmite Reuters.

În iunie, CEO-ul Tesla Elon Musk a descris Germania drept zona preferată pentru Europa răspunzând unui mesaj în care era întrebat dacă ar fi înţelept ca Tesla să-şi stabilească prima gigafabrică din Europa în această ţară.

Aşa-numitele „Gigafactory” sunt fabrici unde vor fi produse maşini şi baterii. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.