Tesla Roadster Car Art

Tesla a dezvăluit Tesla Roadster Car Art, o maşină vopsită de artistul Laurence Gartel, părintele artei digitale.

Tesla Roadster Car Art Tesla Roadster Car Art

Tesla Roadster Car Art a fost creată de artistul "digital" Laurence Gartel. Acesta a creat un desen "vârtej" încercând să sugereze reuniunea industriei auto cu lumea artei.

Tesla Roadster poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 3,9 secunde, iar turaţia motorului poate depăşi 13.000 de rotaţii pe minut, faţă de 6.000-7.000 de rotaţii pe minut cât poate suporta un motor pe benzină. O altă particularitate a acestui model sportiv este că acceleraţia se face în mod liniar, propulsorul electric oferind un cuplu ascendent pe toată plaja de turaţii a motorului. Vehiculul este asamblat la fabrica San Carlos din California şi foloseşte platforma tehnică a modelului sport Lotus Elise, căreia îi sunt ataşate 6.800 baterii pe litiu-ion.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.