Tesla Roadster - specificaţii europene

Tesla a anunţat în mod oficial specificaţiile europene ale roadsterului electric. Acesta va dispune de un propulsor electric care va dezvolta 300 CP.

Tesla Roadster - specificaţii europene Tesla Roadster - specificaţii europene
Tesla Motors a confirmat faptul că Tesla Roadster, maşină sport complet propulsată electric, va fi disponibilă în Europa începând de anul viitor. Chiar mai mult, un dealer norvegian a început deja campania de precomenzi.

Varianta europeană va fi propulsată de un motor electric care va dezvolta peste 300 CP, în timp ce maşina destinată pieţei americane va dispune de doar 248 CP. Zona roşie a motorului este la 13.000 rpm, asemenea variantei americane.

Maşina va putea fi achiziţionată în Europa cu un preţ de pornire de apoximativ 64.000 euro. Constructorul are deja peste 1.000 de comenzi ferme, dar datorită limitărilor liniei de producţie care are o capacitate de 250 de unităţi pe lună, întârzierile în onorarea comenzilor vor fi foarte mari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.