Tesla S de aprope 700 de cai se întrece pe stradă cu Chevrolet Corvette, Ford Mustang şi altele - VIDEO

Deşi cursele de maşini sunt un fenomen care nu ar trebui încurajat, acest clip video ne oferă o imagine destul de clară despre performanţele modelului Tesla S P85D

Tesla S de aprope 700 de cai se întrece pe stradă cu Chevrolet Corvette, Ford Mustang şi altele - VIDEO Tesla S de aprope 700 de cai se întrece pe stradă cu Chevrolet Corvette, Ford Mustang şi altele - VIDEO

Deşi cursele de maşini sunt un fenomen care nu ar trebui încurajat, acest clip video ne oferă o imagine destul de clară despre performanţele modelului Tesla S P85D faţă de cele ale altor maşini sport.

Prima lecţie de condus alături de un şofer profesionst incognito produce o reclamă genială - VIDEO

Cum arată noua bijuterie a infrastructurii din România - GALERIE FOTO

Filmarea a fost realizată în Mexic de către un proprietar de Tesla, care se implică în mici curse alături de ceilalţi participanţi la trafic. Acestea au loc fie pornind de pe loc, fie din mers, informează Car Scoops.

Din start, trebuie să spunem că modelul S P85D este uşor dezavantajat, deoarece majoritatea curselor se fac din mers, ceea ce înseamnă că modelul Tesla nu beneficiază să explozia de cuplu de care beneficiază instant la pornire. Astfel, nu este un concurent serios pentru o maşină precum un Corvette Z 06.

Cum să conteşti o amendă de circulaţie sau o amendă luată în autobuz: model de contestaţie şi ghid practic

Imagini uimitoare. Cum se descurcă pilotul automat al noii maşini Tesla în traficul din New York

Pe de altă pard, modele precum Mitsubishi Lancer EVO X nu au nicio şansă împotriva acestei maşini, indiferent de tipul de start. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul unui Ford Mustang, sau chiar în cazul anumitor motociclete.

Tesla S P85D atinge 100km/oră în doar 3,2 secunde, având 691 de cai-putere şi tracţiune integrală.

 

Nu plătesc amenda de circulaţie, care sunt urmările? După cât timp îţi poate bloca statul conturile personale

Ai cauciucuri de iarnă Premium, Mid Range, Economic sau Budget? Află aici

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.