TEST: Alfa Romeo 4C vs BMW M3. Care e mai bună?

Britanicii de la CAR Magazine au pus faţă-n faţă un BMW M3 şi un Alfa Romeo 4 C. Care maşină e mai bună, aflaţi în videoclipul lor.

TEST: Alfa Romeo 4C vs BMW M3. Care e mai bună? TEST: Alfa Romeo 4C vs BMW M3. Care e mai bună?

Sunt două dintre cele mai interesante maşini ale ultimului an: Alfa Romeo 4C şi noul BMW M3. Pe hârtie, maşinile sunt foarte diferite: dacă una este complet nouă şi e considerată a fi cel mai accesibil supercar de pe piaţă, dar este destinată exclusiv celor care vor sportivitate pură şi sentiment de kart la volan, cealaltă este la a cincea generaţie şi poate oferi o călătorie plăcută întregii familii, nu doar şoferului.

Evident, fiecare va fi pe placul unui public diferit, însă vă lăsăm cu cei de la CAR Magazine, care au avut şansa să le testeze pe amândouă, nu doar pe noile BMW M3 şi M4 (comparaţia ar fi fost mai potrivită cu un M4, totuşi), cum am făcut noi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.