TEST: BMW X4 30d vs Porsche Macan vs Audi SQ5 - duelul sportivelor diesel

Australienii de la Drive.com.au au pus faţă-n faţă într-un test cele mai noi SUV-uri sport turbodiesel de pe piaţă: BMW X4 30d, Porsche Macan diesel şi Audi SQ5, pentru a vedea care este mai bun. Răspunsul în recenzia din clipul video de mai jos

TEST: BMW X4 30d vs Porsche Macan vs Audi SQ5 - duelul sportivelor diesel TEST: BMW X4 30d vs Porsche Macan vs Audi SQ5 - duelul sportivelor diesel

Cei care vor un compromis foarte bun între o maşină de familie capabilă să iasă puţin şi de pe asfalt, o maşină sport capabilă să te umple de adrenalină şi un motor cu consum relativ mic de carburant, toate cu interior premium, au acum de unde alege: BMW X4, Porsche Macan şi Audi SQ5 sunt trei maşini cu comportament diferit şi public-ţintă diferit, dar toate trei luptă pentru o nişă aflată în plină dezvoltare.

Deşi vorbim totuşi de SUV-uri gândite pentru performanţele de pe asfalt care nu se pot compara cu sportivele pure şi dure prezente în gama celor trei producători, să ţinem minte că astăzi, în special datorită sistemelor de asistenţă a şoferului şi a posibilităţii alegerii modului de condus dorit, un şofer obişnuit va primi enorm de multe plăcere la condus atunci când se va urca la volanul unei astfel de maşini. Da, chiar şi în versiunea turbodiesel.

Testul celor de la Drive.com.au este mai jos. Chiar dacă noi am testat deocamdată maşinile separat (nu neapărat în versiunea turbodiesel), revenim cât de curând cu un comparativ propriu ProMotor! :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.