TEST: Crezi că ştii să recunoşti maşini?

Oamenii pasionaţi de maşini vor recunoaşte întotdeauna modelele pe care le iubesc, chiar dacă văd doar o mică bucăţică din ele. Aşadar, să te vedem: cât de bine crezi că ştii să recunoşti maşini dacă vezi doar un detaliu?

TEST: Crezi că ştii să recunoşti maşini? TEST: Crezi că ştii să recunoşti maşini?

Săptămâna trecută te-am pus la încercare cu testul despre maşinile făcute în România, iar acum a venit timpul să vedem ce ştii despre maşini în general. Mai exact, o să ai de ghicit ce modele se află în poze, dar să nu crezi că e extraordinar de uşor, fiindcă o să vezi doar nişte detalii.

Pe pagina următoare ai şi răspunsurile corecte, dar ne place să credem că nu o să tragi cu ochiul înainte de a face testul. Succes! Şi nu uita să dai share la rezultat, ca să ştie toată lumea cât de bun eşti!

Răspunsurile corecte, pe pagina următoare.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.